BUTIK

Välkommen till Lundgrens Motor
Vi som jobbar i butiken är själva motorcyklister och vet hur viktigt det är med bra och säker utrustning. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt hjälm, kläder, skor eller tillbehör och reservdelar.


Alltid gratis fika och förvaringsskåp

Vi vill att du som kund ska känna dig välkommen i vår butik. Därför har vi en fikahörna där det alltid finns gott kaffe, te och kakor. Vi har också praktiska förvaringsskåp där du kan hänga in din utrustning medan du väntar. Varje skåp har ett eget lås så du tryggt kan lämna dina saker medan du väntar. 


Personlig utrustning

Oavsett om du vill ha Gore-Tex, skinn, textil eller mer casual har vi utrustningen och kläderna för dig. I vår butik hittar du bland annat BMW, Halvarssons, Lindstrands, Alpinestars, och Scott.
Våra 2 största leverantörer är BMW och Duell. Har vi inte det du söker hemma i butiken kan vi beställa det åt dig. Vi har snabba leveranser och normalt har vi din beställning i butiken på några dagar. Du hittar en länk till hela sortimentet nedan. 

Hos oss kan du också köpa hjälmar från flera olika märken som BMW, Schuberth, Airoh, Shoei och HJC. Vi har även hjälmar och utrustning för dig som kör moped.

Fråga gärna oss om det är något du saknar. Vår kunniga personal finns behjälplig med tips och råd om du behöver.


Tillbehör

Vi har ett brett sortiment av tillbehör från bland annat BMW Motorrad. Tveka inte att fråga oss om det är något speciellt du söker som vi inte har hemma. Vi löser det mesta.

Reservdelar

Vi hjälper dig att ta fram rätt reservdelar till din BMW Motorrad, Peugeot, Rieju/Drac eller Yadea. Oavsett om du väljer att göra jobbet själv eller låter vår kunniga verkstadspersonal hjälpa dig.

Fyndhörna

Missa inte vår fyndhörna en trappa upp längst in i butiken. Där hittar du utrustning, skor, handskar och hjälmar med mera till riktiga fyndpriser. 

Postorder

Vi har ingen webbutik men självklart kan du beställa det du vill köpa via mail eller telefon och få det hemskickat. Vi skickar med PostNord och frakten beror på hur stort och tungt ditt paket är.
  • butik-11
  • butik-2
  • butik-3
  • butik-4
  • gs-pure-desert
  • varkampanj-1250-bakgrund
Vi hjälper dig gärna hitta rätt utrustning, tillbehör eller motorcykel.