Vi söker

MEKANIKER MED MOTORCYKELINTRESSE

Tycker du om att skruva motorer, reparera motorcyklar och fixa en trasig moped? Har du ett intresse av motorcyklar i synnerhet och fordon i allmänhet, då kanske det är just Dig vi söker till vår verkstad och vårt duktiga mekanikerteam.

Vi på Lundgrens Motor står inför en spännande framtid där både butiken och verkstaden kommer växa till 2024. Därför behöver vi stärka upp vår verkstad med ytterligare en mekaniker så snart som möjligt.

I korthet innebär tjänsten att du ska
  • Självständigt kunna utföra service och reparationer av motorcyklar och mopeder. Vi arbetar främst med BMW Motorrad, Peugeot, Reiju och Yadea men det kan även förekomma andra märken.
  • Uppackning och montering av nya fordon samt montera tillbehör enligt kunders önskemål.
  • Det kommer även förekomma en viss del butiks- och kassatjänst.
Vi är idag ett litet team med stor gemenskap där du som anställd får vara med och påverka och utveckla arbetsplatsen. Samarbete, god arbetsmoral och att sträva efter samma mål är viktigt för oss, därför lägger vi stor vikt vid att vår nya medarbetare också ska trivas med oss.
Då vi är väldigt måna om våra kunder och fortsatt vill ha nöjda kunder är det också viktigt att du är en social och noggrann person som alltid ser till kundens bästa.

Kvalifikationer för tjänsten
  • Minst ett års erfarenhet av mekanikerjobb.
  • Fordonsteknisk inriktad utbildning är meriterande men inte ett krav.
  • Du ska ha goda datakunskaper.
  • Hos oss behöver man kunna tala och skriva både svenska och engelska.
  • Körkort för tung motorcykel är ett önskemål, annars ser vi gärna att du tar ett körkort så snart som möjligt.
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tills vidare, provanställning tillämpas


Välkommen till en rolig arbetsplats
Vi är en fartfylld arbetsplats där vi bryr oss om varandra och där vi tycker det är viktigt att vi har roligt på jobbet.  Hos oss handlar det mycket om att ge och ta och du som blir anställd hos oss ska även vara beredd att jobba på våra event och på helger.

Missa inte möjligheten att arbeta hos oss – sök tjänsten redan idag!
Vi ser fram emot att höra ifrån dig, skicka ett personligt brev och ditt
CV till oss så snart som möjligt till fredrik@lundgrensmotor.se

För frågor: 
Maila till fredrik@lundgrensmotor.se
eller ring till butiken 0226-52510
Om Lundgrens Motor
Lundgrens Motor är idag Sveriges äldsta BMW Motorrad-återförsäljare och vi brinner för motorcyklar och motorcykellivet. Vi är ett litet och sammansvetsat team som hela tiden vill utvecklas och vi strävar alltid efter att göra det yttersta för våra kunder.
​​​​​​​

Hos oss köper kunder från hela Mellansverige både motorcyklar, tillbehör och reservdelar. Vi har även kunder från stora delar av Sverige som väljer vår verkstad och mekaniker för service och reparationer av sina motorcyklar. Utöver detta säljer vi även mopeder och hyr ut motorcyklar genom BMW:s egna uthyrningskoncept Rent A Ride.
www.lundgrensmotor.se